Annonse
Salangen-Nyheter

10.klasse arrangerer revy:

- Jula varer helt til påska

10. klassen reiste til Oslo på sin klassetur. FOTO: PRIVAT

10. klassen reiste til Oslo på sin klassetur. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Torsdag 2.februar vil alle elevene ved 10. klassen på Salangen skole levere den tradisjonelle julerevyen. Elevene sier at det blir en uforglemmelig kveld, med mye moro og latter!

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Vanligvis pleier elevene i 10. klassen ved Salangen skole å arrangere julerevy rett før juleferien, men i fjor måtte elevene utsette revyen til etter jul på grunn av at de manglet en lærer som kunne hjelpe til. Dette skapte ingen problem for elevene da jula varer helt til påske, og nå har de satt av en ny dato til 2. februar.  Elev Sunniva Solli kan røpe at alle elevene er klare for å levere den beste revyen. - Vi har masse morsomme ting. Vi har filmer, danse- og sangnumre, men mer enn det kan jeg ikke si, sier Solli forsiktig.

Mye øvinger

Solli nevner videre at elevene er litt nervøse for å fremføre på scenen, men hun sier også at elevene gleder seg veldig. - Vi har en del øvinger som gjenstår. Vi øver på skolen når vi har tid og på kulturhuset, sier Solli. Avslutningsvis oppfordrer hun alle til å møte opp på Salangen kulturhus 2. februar kl. 19.00.

Annonse