Salangen-Nyheter

Førjulsglede i Ibestad:

Julebord for de yngste

Anotnia Mikalsen (t.v) og Mariska Skoli (t.h) gleder seg til å ta imot barnehagebarn i dag torsdag. FOTO:IBESTAD FRIVILLIGHETSSENTRAL

ÅNSTAD: Julebord for barnehagebarn er ett veldig populært tilbud på Andørja nå i julemåneden. Små og store gleder seg stort til å komme til ett flott dekket julebord på Herredskafeen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I dag torsdag er det igjen tid for det årlige julebordet for barnehagebarn på Herredskafeen. I år er det fjorten unger og fire ansatte fra Ånstad barnehage som vil komme til ett flott pyntet bord og få servert god mat av de frivillige som driver kafeen.

Gleder seg hvert år

Antonia Mikalsen forteller til nettavisen at de gleder seg veldig, å det er en veldig fin tradisjon. - Ungene kommer i sine fineste klær med julepynt som dem har laget til oss, dette henger vi på juletreet som vi har her. Vi synger julesanger og koser oss skikkelig og det hele varer i cirka to timer. Dette for at det ikke skal bli så lang tid for de minste som gjerne bruker og sove i løpet av formiddagen, avslutter Antonia Mikalsen til nettavisen.