Salangen-Nyheter

Må ha det:

Julebrus allerede i salg

Julebrusen i butikken er et klart tegn på at julen er rett rundt hjørtnet. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: På Rema 1000 i Salangen kan du allerede nå, tre måneder før jul, kjøpe julebrusen. - Selvfølgelig er jeg glad i julebrusen, det smaker godt, sier kjøpmann Fawad Ariapoor og ler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Julebrusen er et populært valg i juletiden, men den er allerede mulig å finne i butikkhyllene inne i lokalene til Rema 1000 i Salangen. Selv om det er tre måneder til jul er det blitt vanlig at dagligvarebutikkene begynner tidlig med å tilby juleprodukter i butikkene. Kjøpmann Fawad Ariapoor sier at mange av kundene er glad i julebrusen og at de har allerede fått solgt noen flasker. - Det er ingen spesiell grunn til at vi begynner tidlig med salget annet enn at folk er glad i brusen og de må ha det, sier han og ler.

- Jul er spesiell

Ariapoor kan fortelle at det er ikke bare julebrusen som kommer, i de kommende uker vil det kommer flere og flere juleprodukter i butikkens hyller. - Jul er spesielt, og det går mye i julevarer i tiden frem mot jul, sier han ovenfor nettavisen. Selv om det er allehelgensaften i neste måned har det enda ikke kommet noen relaterte varer.