Salangen-Nyheter

Juleoppvisningen lørdag:

Julehilsen fra turnerne

Det var veldig mange flinkere turnere som visste seg frem på lørdagens juleoppvisning for SIF Turn. Her er det junior og seniortroppen som viser seg frem. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Lørdagen var den tradisjonelle juleoppvisningen til SIF Turn i Salangshallen. Tilskuerbenken var fyllt opp av foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og andre interesserte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangshallen var pyntet fint til temaet for årets juleoppvisning, nemlig fra filmen "Frost". I år var det hele 90 turnere som kunne vise seg frem på juleoppvisningen. Åtte ulike turninnslag ble fremført til publikums store begeistring. Men mest sjarmerende var nok de aller minste, som med fin musikk balanserte lett igjennom sitt program på juleoppvisningen.

Her er det 3-5 år- troppen som viser seg stolt frem ilag med trenerne Tove Sletten og Maylén Kristoffersen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Store prestasjoner

Det var en tydelig stolt leder for trenerne, Hedvig Kristensen som underveis kunne fortelle om det som hadde skjedd den siste tiden på treninger og med oppladningen til juleshowet. I starten av showet fikk de minste gymnastene, ikledd turndrakter med blå farger, vise sine ferdigheter. Videre utover var det de mer eldre som opptrådte med aktiviteter på blant annet trampett. I pausen var det selvsagt loddsalg og kaffe og kaker før det hele avsluttet med ett fellesprogram fra de aller minste til de eldste, noe som det virkelig sto respekt av for en flott turnforening som har hatt juleoppvisninger i 30 år.