Salangen-Nyheter

UL Freidig inviterer på lørdag:

Julemarked innendørs

I  morgen, lørdag 1. desember er det klart for julemarked i Bardu. Nytt av året er at de flytter selve markedet innendørs på Ala grendehus. Ellers blir det aktiviteter utendørs, og blant annet kommer Jevningen gård med hundespann.

I morgen, lørdag 1. desember er det klart for julemarked i Bardu. Nytt av året er at de flytter selve markedet innendørs på Ala grendehus. Ellers blir det aktiviteter utendørs, og blant annet kommer Jevningen gård med hundespann.

SJØVEGAN: I morgen, lørdag 1. desember er det klart for julemarked i Bardu. Nytt av året er at de flytter selve markedet innendørs på Ala grendehus. Ellers blir det aktiviteter utendørs, og blant annet kommer Jevningen gård med hundespann.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er av mange grunner at UF Freidig har valgt å ta utstillerne inn for årets handelsmesse i Bardu. Leder for julemarkedet, Isabell Lundberg forteller til nettavisen at de har gjort nettopp dette blant annet  for å gjøre det mer forutsigbart for utstillerne. – Vi ønsker å kunne ha et tilbud for hele familien, slik at de kan legge en hel dag til aktiviteter og handel. Særlig viktig synes vi det er at de kan få handlet ting som de ikke får kjøpt ellers på butikker, forteller Lundberg til nettavisen.

For hele familien

Utfordringene rundt et slikt arrangement er mange, og kreves en viss dugnadsinnsats for å få det til, og UL Freidig har i alle vært primus motor for å legge til rette for arrangementet. Til nå er det omlag tjue utstillere med forskjellige håndarbeidsprodukter som står klare i morgen, lørdag, for selge sine  varer. Lundbreg oppfordrer alle sammen om å ta med familien og legge turen innom denne lørdagen. – Jeg oppfordrer alle til å benytte muligheten nå til å komme ned til Ala grendehus og til å være med på det som skjer I Bardu generelt. mesteparten av det som gjøres skjer på frivillig basis, og om ikke tilbudene blir benyttet vil de nok etter hvert forsvinne. Her er det bare å ta med familien å komme til en hyggelig dag i Bardu få julestemningen i seg, oppford4rer leder for julemarkedet, Isabell Lundberg.

Annonse