Annonse
Salangen-Nyheter

"Kåre på Kaia" på mottaket:

Julenissens lille hjelper

Stian Markussen (t.v.) og Dina Bergseth Bay etter overlevering av julegaver. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Stian Markussen (t.v.) og Dina Bergseth Bay etter overlevering av julegaver. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Personalet på Sjøvegan statlige asylmottak ble henrykt over å se alle gavene som innbyggerne donerte like før jul. -Prisverdig innsats, sier miljøarbeider Stein Markussen og gleder seg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Tidlig i desember oppfordret mottaket til å gi en ekstra omtanke til beboeres dere før jul. Forleden dag overleverte Dina Bergseth Bay fra kafeen "Kåre på Kaia" to fulle søppelsekker med innpakkede gaver til beboerne på asylmottaket. Hun hadde nemlig hengt opp en plakat inne på kaffeen på Lundbrygga hvor hun informerte kundene at de kunne plassere julegaver til beboerne på mottaket under juletreet inne i kaffeen.

Prisverdig innsats

Da Dina vandret over glattisen med to fulle søppelsekker mot inngangen til mottaket kommer det et smil om munnen og en liten latter fra Dina:  - Her kommer julenissens lille hjelper!, uttrykte Dina av glede. Det har vært kjempegod respons fra innbyggerne, smiler hun da hun overekker gavene til Stein Markussen som jobber på mottaket. - Dette er fantastisk gjort, en skikkelig prisverdig innsats, sier Stein og fryder seg. Han er usikker på hvor mange julegaver de har fått inn til nå. - Det er egentlig damene som holder tellingen her, flirer Markussen avslutningsvis.

Gi litt ekstra

Videre forklarer Dina hvorfor hun også ble motivert til å få innbyggerne til å glede andre til jul. - Årsaken til dette er at det er mange på mottaket som trenger dette. Vi har så mye i fra før og vi kan dele litt bort, avslutter Bay til nettavisen.

Annonse