Salangen-Nyheter

Planlegger julen:

Julevarene er i hyllene

-Det går mye i julebrus nå, forteller Ann-Charlotte Selmersson. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Begynner man allerede nå å vandre inn i ulike butikker kan kundene observere at julevarene har allerede kommet i hyllene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Pepperkaker, julemarsipan og julebrusen er noe av julevarene som allerede kan observeres i hyllene på dagligvarebutikkene. Kjøpmann ved Rema 1000 på Sjøvegan Ann-Charlotte Selmersson kan fortelle at i løpet av en ukes tid vil også julematen være å finne. - Jula kommer tidlig hvert år, men de er spesielle varer som kommer bare en gang i året. Frem mot jul er det mange som lager egne julebord, og da er det kjekt å ha julemat, nevner hun ovenfor nettavisen.

Kari Rognså viser stolt frem julestasen sin. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Ble spurt om julegardiner

Kari Rognså ved interiørbutikken Z-Interiør i Salangen har blant annet funnet frem julepynt i variasjon av julekuler, duker og gardiner. Hun kan fortelle at hun måtte finne frem juledekorasjonene etter at kundene begynte å spørre etter dem. - Det er de som planlegger julen og kjekker markedet som oftest handler inn juledekorasjoner tidlig. Vi har allerede blitt spurt om vi hadde julegardiner, og etter det har vi måttet henge de opp, sier Rognså som nevner avsluttende at hun ser frem til årets julemarkering.