Salangen-Nyheter

Kan bli første fra Nord Norge:

Kan bli historisk

Sandra Borch har ett sterkt ønske om å bli Senterungdommens nye leder under helgas landsmøte

TENNEVOLL: Sandra Borch (23) fra Lavangen kan til helgen bli den første nord-norske leder i Senterungdommen, ungdomsorganisasjonen til Senterpartiet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Landsmøte til Senterungdommen finner sted på Stjørdaln i Nord-Trøndelag, og på lørdag kl 17.00 vil dommen være klar. Kampen blir ikke lett for den unge jenta fra nord, da motkandidaten er Lars Vangen fra Østfold. Og alt tyder nå på at det blir en meget jevn og spennende kamp, og at det til slutt vil stå om få stemmer.  Valget av ny SPU-leder betegnes av mange i partiet som et retningsvalg for hvordan fremtiden også i Senterpartiet vil bli.Har ett klart mål

 

Og Borch som er kjent for å være ganske så frittalende er helt klar på hva hun vil med Senterpartiet. - Vi er blitt som en lite chiauau i handveska til Arbeiderpartiet. Jeg mener Senterpartiet må bli tydeligere på hva som ligger i vår ideologi, vi må bli klarere og tøffere i hver enkelt sak. Vi må se løsninger som kombinerer det beste fra to verdener, og løsninger på tvers av de røde og blå linjene, sier Borch til nettavisen.