Salangen-Nyheter

Det ser lyst ut for Elvelund camping:

- Kan bli tidenes beste sommer

TRAVLE TIDER: Elvelund camping har vært åpen siden 5. juni.. Stadig flere har tatt turen til campingen og det ser ut som det kan bli en travel sommer. FOTO: TORBJØRN KOSMO

SJØVEGAN: På Elvelund camping er det nå åpent for fullt. Eier Tor-Arne Chruickshank ser lyst på den kommende sommersesongen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ikke mer enn en knapp uke siden Elvelund camping åpnet dørene for fullt igjen.

En utfordrende koronatid har stått i veien for eier Tor-Arne Chruickshank og Elvelund camping. Nå er campingen riktignok åpen.

Det er Chruickshank svært fornøyd med.

- Jeg har vært kjempebekymret i vinter på grunn av koronaen. Bekymret for om jeg kunne ha åpent i det hele tatt. Jeg var redd for at de faste ikke turte å komme hit, sier han.

Det tyder ikke på at det har vært noen problem. Torsdag var det nemlig fullt av campingvogner på området.

- Dette er inntektsbringende. Jeg har kjempetro på denne sommeren. Ingen skal feriere i Sverige og ingen skal til Syden. Alle kommer til å feriere i Norge, sier han.

I det siste har han merket en klar pågang fra interesserte campingturister fra nært og fjernt.

- Jeg har merket de siste dagene at folk ringer og prøver å sikre seg plass. Det er 40 faste plasser og 30 løse plasser, sier han.

Planen for sommeren er å drive campingen som han ellers ville gjort i en vanlig sesong.

- Vi skal drive som vanlig med åpen cafè, mat og softis. Fisket starter 1. juli. Jeg håper at alle som har brukt å komme, tar turen, sier Chruickshank.

Han tror rett og slett denne sommeren kan bli en av de beste.

- Jeg tror dette kan bli tidenes beste sommer for vår del. Svenske campingplasser er mine største konkurrenter, og i år blir det ikke noen Sverige-turer for folk, konstaterer Chruickshank.

BREDT SMIL: Tor-Arne Chruickshank har all grunn til å smile. Det er nemlig travle tider på Elvelund camping. FOTO: TORBJØRN KOSMO

ANNONSE
Annonse