Salangen-Nyheter

To lokale ungdommer er nominert:

Kan bli tildelt pris

Gratangsværingen Trond Agnar Eilifsen fra Troms AUF er også nominert til prisen "Årets Nordlending". FOTO: JON HENRIK LARSEN

Gratangsværingen Trond Agnar Eilifsen fra Troms AUF er også nominert til prisen "Årets Nordlending". FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Hvert år nominerer landsdelsavisa Nordlys personer som har utmerket seg på spesielle måter det siste året til den gjeve prisen "Årets Nordlenning". I år har de nominert to av våre lokale ungdommer til denne prisen, nemlig Sandra Borch (SP) og Trond Agnar Eilifsen (AP).

Publisert:

Annonse
Annonse

Lørdag 4.februar avholder avisa Nordlys historiens andre "Nordlys Awards". Arrangementet finner sted på Radisson Blu Tromsø i ishavsbyen med samme navn. Nordlys Awards er satt i gang av Nordlys for å gjøre stas på nordlenndinger som har bemerket seg i året som vi har lagt bak oss, og består av 10 priser.


Stemmer

Kåringen av vinnerne fordeler seg på 50/50 sms stemmer og en fagjury. Det er åpnet for å stemme allerede nå og hvordan du går frem for å stemme står på siden til Nordlys.no. Du må huske å skrive navnet ditt når du stemmer for av alle sms stemmene som kommer inn, så trekkes det ut en som vinner en natt på hotell og to billetter til Nordlys Awards og fire som vinner to billetter til Nordlys Awards.


Lokale kandidater

Av de mange flotte nordlenningene som er nominert så er det også to lokale ungdommer fra distriktet. Den første er Gratangsværingen Trond Agnar Eilifsen fra Troms Auf. De er nominert i to kategorier. Både for "årets nordlenning" og "Årets Medmenneske". Dette har juryen sagt i sin uttalelse: Troms Auf`s leder var en klok og samlende leder etter tragedien på Utøya. Hans måte å takle sorgen over døde venner og samtidig være ei samlende kraft etter grusomhetene, viser en ung manns store mot og styrke i en like sterk politisk organisasjon.


Nominert

Den andre kadidaten fra distriktet er Lavangsjenta Sandra Borch. Hun er nominert i kategorien "Årets Nordlenning". Om Sandra sier juryen følgende: Kom som et stjerneskudd på den politiske himmelen for Senterpartiet. På rekordtid klarte jenta å bli en av landets unge , markante politikere.


Vinner

Om noen av dem vinner får vi imidlertid bare vente å se, men dere kan stemme på dem nå om dere ønsker. Vi sier i allefall lykke til, både til Sandra og Trond Agnar.