Salangen-Nyheter

Luftigere avdeling i biblioteket:

Kan brukes som teater

Arbeidet er i full gang inne i biblioteket i Salangen, og biblioteksjef Stein Markussen er i full gang med å sette inn de nye bøkene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I biblioteket på Sjøvegan foregår det nå litt arbeid med å ta ned gamle bøker å sette inn nye, i barneavdelingen. - Dette er siste del i bibliotekromprosjektet, forteller biblioteksjef, Stein Markussen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I flere år har biblioteket i Salangen jobbet med bibliotekromprosjektet som er et samarbeidsprosjekt mellom folkebibliotekene og fylkesbiblioteket. Biblioteket i Salangen er nå inne i avslutningsfasen og kronen på verket er en ny barneavdeling mellom buereolene hvor både aktuelle og klassiske barnebøker skal være samlet. - Nå er reolene tømt for bøker, og snart kommer det inn nye og aktuelle bøker, forteller biblioteksjef, Stein Markussen.

Ønsker å lage teater

Biblioteksjefen forteller videre at de ønsker å lage en litt luftig barneavdeling slik at de kunne bruke den som et lite teater, og har snakket om å lage en liten scene inne i buen. - Vi får se hva tiden viser, vi blir å søke om mer tilskudd for dette prosjektet for å få det gjennomført, det er jo et kombinert skole- og folkebibliotek, og skolen har jo faste tider de kommer å benytter seg av biblioteket, forteller Markussen avsluttende til nettavisen.