Annonse
Salangen-Nyheter

Ledige lokaler i sentrum av Sjøvegan:

Kan det bli kafe her?

De gamle Sport1 lokalene står fortsatt tomme på Sjøvegan. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

De gamle Sport1 lokalene står fortsatt tomme på Sjøvegan. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: De gamle lokalene til Sport1 på Sjøvegan er fortsatt tomme og mange lurer nå på hva som skjer med dem. Noen har kommet med ideen om at kanskje en kafe kunne vært tingen her.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det virker som om de fleste butikkene er i vekst i Salangen og flere bytter nå lokaler. En av disse er Sport 1 som har byttet fra trange små lokaler og over til store flotte lokaler. Tilbake står de gamle lokalene tomme. Men hva skal skje med dem?. Noen har spekulert og synset om at det burde vært en kafe i lokalene. Det er rett over veien for Rema 1000 på Sjøvegan, og kort vei for å sette seg ned etter en hektisk handletur.

Ingen aktivitet

Det har etter det nettavisen erfarer, ikke vært noen form for aktivitet i lokalene etter at Sport 1 flyttet ut. Ingen har vært og sett på lokalene heller for å tenke ny virksomhet der. Det er selskapet Servicebygg3 Sjøvegan AS som eier bygget lokalene ligger i, og daglig leder der er Verner Hansen. Det har ikke lyktes nettavisen å få noen kommentarer fra Hansen heller i denne saken. Vi får bare vente og se om noen finner på noe lurt innhold for lokalene i tiden som kommer.

Annonse