Salangen-Nyheter

Rema 1000- nedleggelsen kan gi uønsket effekt:

- Kan få ringvirkninger

TRIST: Daglig leder ved Z-Interiør Kari Rognsaa mener det trist at Rema 1000 har forsvunnet og at det kan komme ringvirkninger som følge av nedleggelsen. FOTO: TORBJØRN KOSMO

SJØVEGAN: Det tyder på at butikkene i Strandsenteret vil kunne merke effekten av at Rema 1000 nå har forsvunnet fra senteret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Nettavisen har snakket med tre av bedriftene som ligger i Strandsenteret. Blant disse er Z-Interiør, Kleo og Synsam.

Kari Rognsaa er daglig leder ved Z-Interiør. Hun mener nedleggelsen av Rema vil kunne gi negative ringvirkninger.

- Det bør vær en matbutikk til på Sjøvegan. Plassen er dimensjonert for to butikker. Jeg tror at det kommer til å bli ringvirkninger som følge av dette. Det er sånn det føles. Dette kan bli en "spøkelsesby" etter hvert. Det er ikke noe hyggelig. Det var veldig trist å gå inn på butikken og se. Jeg håper at det kommer inn nye, og snart. Det bør komme inn nye snart, sier hun.

De ansatte ved Kleo deler den oppfatningen.

- Jeg vil tro at det kan ha en viss påvirkning. Dette vil nok påvirke salget til de andre butikkene uansett. Jeg vil tro at det vil ha en effekt, sier dem.

Ved Synsam er oppfatningen den at det er trist at butikken nå er borte.

- Jeg mener vi trenger to matbutikker i Salangen. Det vil gjøre det mer interessant for folk å handle her. Det er kjempetrist at butikken er lagt ned. Vi har hele tiden trukket folk utenfra til denne butikken. Jeg tør ikke spå om de har kommet på grunn av andre butikker tør jeg ikke spå. Det er kjempetrist å miste butikken, men jeg håper at det kommer inn en ny butikk der, sier daglig leder Line Kristoffersen.

TRIST: Daglig leder ved Synsam Line Kristoffersen forteller hun håper det kommer inn en ny butikk i Rema 1000s gamle lokaler. FOTO: TORBJØRN KOSMO