Salangen-Nyheter

Hvilket idrettslag er i ditt hjerte?:

Kan vinne store premier

Hvilket idrettslag fortjener premiene mest?

SJØVEGAN: Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Føler du de fortjener litt heder, og kanskje en premie, kan de registreres på "Klubben i mitt hjerte" og stemmes opp.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Uansett hvor de befinner seg er idrettslag grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for "Klubben i mitt hjerte" kan alle som ønsker å takke sitt idrettslag stemme på klubben, og får muligheten til å vinne en flott pengrepremie. Årets "Klubben i mitt hjerte"-kampanje er den 13. i rekken, og den er ikke ulik de andre kampanjene, for reglene er fortsatt det samme som de alltid har vært. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Med en gang et idrettslag har fått 50 stemmer vil det bli offentliggjoirt på klubbenimitthjerte.no. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver eneste dag i kampanjeperioden mellom 12. til 25. november kan delta i totalt 10 trekninger.

Deltar på lik linje

Vinnersjansene under kampanjen er store. Så lenge alle stemmer opp de lagene de føler fortjener heder og ære. Alle typer idrettslag, og bedrift- og studentidrettslag deltar på lik linje. Alle stemmer som kommer inn i kampanjen blir registrert og spart opp til 26. november, for den dagen markerer utdelingen av hovedpremien på 100.000 kroner. Denne premien går til det laget som i løpet av hele kampanjeperioden får flest stemmer. Har du eller kjenner du til et idrettslag som har flinke folk og godt innhold bør du stemme dem inn før kampanjens slutt 25. november.

Søk opp og stem på din favoritt-idrettslag her.