Salangen-Nyheter

Stolte over Bremnes- besøk

Kari skal synge på Lysnes!

Kari Bremnes er klar for å synge på Lysnes på Senja fredag kveld, og på Moen Kulturlåve i Målselv på lørdag. Foto: M.Rygg & M.Eriksen

En av Norges største viseartister, Kari Bremnes står på utescene på Lysnes på Senja fredag kveld. Konserten er stort for et lite ungdomslag som arrangør.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Allerede er over 400 billetter solgt til konserten som skal finne sted i den flotte båthavna på Lysnes ute på Senja.

- Det er god plass, og vi håper det kommer mange flere som kjøper billetter. Disse er forøvrig til salgs på Tikkio.com, eller i døra, reklamerer bookingansvarlig i Lysnes Ungdomslag, David Solheim når nettavisen tar kontakt.

Muligheter for alle

Det fine med båthavna på Lysnes er at det også er plass til camping gjester eller teltere, hvis folk ønsker å overnatte.

- Det blir Servering av mat og drikke (brus, øl og vin). Dørene åpner allerede klokken 18:00, Konserten starter klokken 21:00, siste servering 01:30. Dj Møller sørger for god stemning etter konserten. Vi gleder oss!, sier David Solheim og er tydelig spent på fredagens konsert.

Her i småbåthavna på Lysnes på Senja skal utendørskonserten med Kari Bremnes være fredag kveld. Arrangøren melder om at det enda er billetter igjen å kjøpe. Foto: Lysnes Ungdomslag

Stort for et lite ungdomslag

Det at man nå får til en slik konsert med Kari Bremnes som er en av Norges største viseartister, er ikke en selvfølge for et lite ungdomslag ute på Senja. Det er David Solheim helt enig i.

- Vi i ungdomslaget er utrolig stolte over denne bookingen. Veldig stas at Kari Bremnes tar turen til ei lita bygd på Senja. Ungdomslaget er snart 100 år gammel, og denne konserten er en del av feiringa vår, avslutter Solheim.

Se musikkvideo med Kari Bremnes og sangen "Tida bare"