Salangen-Nyheter

Salangen Høyre:

Karlsen tar tak i saken

Leder i Salangen Høyre, Ronny Karlsen har begynt å ta tak i saken om busslommen ved Sjøvegan videregående skole. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Leder i Salangen Høyre, Ronny Karlsen har begynt å ta tak i saken om busslommen ved Sjøvegan videregående skole. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Etter at Salangen-Nyheter tok opp problemet med busslommen ved Sjøvegan videregående skole i forrige uke, er det kommet mange tilbakemeldinger på dette. Blant annet fra Ronny Karlsen (bildet) i Salangen Høyre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Etter oppslaget har Salangen Høyre reagert og de ønsker nå å ta opp saken i kommunestyret. – Vi mener at det skulle bare mangle at ikke skolebarna skal ha en trygg skolevei. Vi vil gjøre alt vi kan for å løse denne saken til det beste for barna, sier leder i Salangen Høyre, Ronny Karlsen til nettavisen. Partiet har også vært i kontakt med Terje Olsen i Troms fylkeskommune og de sier at de skal se på denne saken i nær fremtid.


Hva skjer

Denne saken har vært tatt opp tidligere også, uten at det har blitt gjort så mye, og samtaler med foreldre viser at det er mange som er bekymret og de håper at kommunen kommer raskt på banen i denne saken. Det er mange som er bekymret og et utsagn som er kommet ut er ”Vi lurer på om det må skje en ulykke før det blir gjort noe”.

Bussholdeplassen

Busstoppen dette gjelder er den som ligger på oversiden av Sjøvegan videregående skole. Denne ligger helt inn i en tett trafikkert vei ned mot Sjøvegan- sentrum. I tillegg går det en vei midt på busslomma som går ned til helsesenteret, boliger, skole og dyrlege. Denne er til tider ganske trafikkert og det kan skape kaos når det kommer både busser, biler og masse barn samtidig.

Annonse