Salangen-Nyheter

Søndag sparkes det igang:

Kick-off for 30-trimmen

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen å være med å støtte opp om både 30-trimmen, skolemusikken og de andre samarbeidspartnerne, sier folkehelsekoordinator i Salangen, Jorun Utne til nettavisen. FOTO: LAVANGEN SKOLEMUSIKK

SJØVGEAN/FOSSBAKKEN: Søndag 3. juni arrangerer 30-trimmen sammen med Lavangen skolemusikk og en rekke andre samarbeidspartnere en kick-off for 30-trimmen. Turen går gjennom deler av den nyetablerte krigsminneløypa.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

3. juni skal det arrangeres en kick-off av 30-trimmen. Turen går fra Lapphaugen til Fossbakken gjennom den nyetablerte krigsminneløypa. – Lavangen skolemusikk har fått støtte til å arrangere tur og arrangerer i samarbeid med 30-trimmen kick-off for sesongen. Det blir musikk, kaffe- og vaffelservering, samt en flott tur i deler av den nyetablerte krigsminneløypa i Lavangen, opplyser folkehelsekoordinator i Salangen, Jorun Utne til nettavisen.

Turen som det er lagt opp til å gå denne dagen er i følge Utne en lavterskeltur som tar cirka en time å gå, det er ikke lagt til rette for barnevogner eller liknende. – Jeg har vært i kontakt med en som har vært å gått denne løypa allerede og det er så og si snøfritt hele veien. Lavangen skolemusikk vil være med og spille. Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen å være med å støtte opp om både 30-trimmen, skolemusikken og de andre samarbeidspartnerne, sier Utne til nettavisen.