Salangen-Nyheter

Mye å se frem til i september:

Kinosesongen i gang

Kinosesongen er i gang, og på Salangen kino er septembermåneden spekket med mange spennende filmer. Kultursjef Kurt-Jan Kvernmo forteller det er både blir skrekkfilm, Disneyfilm og action i løpet av de kommende ukene.

SJØVEGAN: Nå er Salangen kino i full gang igjen etter sommerferien. I løpet av denne måneden er det tett mellom godbitene som skal vises. Blant annet Mamma Mia, De Utrolige 2, Skjelvet og Megalodon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Kinosesongen er i gang, og på Salangen kino er septembermåneden spekket med mange spennende filmer. Kultursjef Kurt-Jan Kvernmo forteller at også seniorkinoen starter opp onsdag den 12. september, hvor den norske storsatsingen Skjelvet blir første visning. I helga som var ble filmene Mission Impossible - Fallout og Skjelvet vist med moderate besøkstall. – Vi var litt skuffet over Mission Impossible som har stort sett gått for fulle hus landet over, men i Salangen var det ikke så mange som vi hadde håpet og trodd skulle komme. Skjelvet gikk bedre, men den har enda to visninger til her i kommunen, forteller kultursjef ved Salangen kommune, Kurt Jan Kvernmo til nettavisen.

Billetter på nett

Kvermo oppfordrer også alle som ønsker å dra på kino om å benytte seg av de digitale billettjenestene som man finner på Salangen kommune sine hjemmesider. – Her får man også muligheten til å velge hvor man skal sitte, og i tillegg medfører dette også mindre kødannelser, sier Kurt Jan Kvernmo avslutningsvis til nettavisen.