Annonse
Salangen-Nyheter

Nye ansikter i menighetsrådet:

- Kirken er for alle

Ann Kristin Bakkemo kom til Salangen-Nyheter for å fortelle om resultatene ved kirkevalget. FOTO: KATRINEL. L. A. HJULSTAD.

Ann Kristin Bakkemo kom til Salangen-Nyheter for å fortelle om resultatene ved kirkevalget. FOTO: KATRINEL. L. A. HJULSTAD.

SJØVEGAN: Ann Kristin Bakkemo kom innom Salangen-Nyheter for å fortelle litt om hvordan kirkevalget i Salangen kommune gikk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.09.2019 kl 00:00

Annonse
Annonse

Selv om Bakkemo forteller at det var færre som stemt i år enn for fire år siden, mener hun det føltes som om det var en jevn strøm med folk hele tiden. — Jeg hadde så mye å gjøre under valget i dag at jeg ikke hadde tid til å ta frem strikkingen, sier hun ved intervju.

Spennende med nye folk

Om den nye sammensettingen av menighetsrådet forteller hun at de nye faste medlemmene, i tillegg til henne selv, er Andreas Bay, Veronika Helen Nylund, Lars Andreas Nesje, Sissel Fjellstad og Torulv Klausen, i tillegg til varamedlemmer. — Det er spennende med nye folk på jobben, og nye friske tanker, sier hun. Av de åtte faste medlemmene, er det bare henne selv og Nesje som har sittet før. Hun ser frem til se rådets nye ansikter.

Menighetsrådet konstituerer seg selv

Om menighetsrådet sier hun blant dets oppgaver er det å ta seg av gravlunden. — Det er kanskje det folk er mest interessert i, ler hun. Menighetsrådet konstituerer seg selv, forteller hun, og leder blir bestem på møte 17. oktober. — Det kunne vært flere som hadde stemt, sier hun til slutt, men mener kirken er der for alle, uavhengig av om de stemte eller ikke.

Annonse