Annonse
Salangen-Nyheter

Sjøvegan tar på seg julestasen:

Kjæm du å pynter?

Sjøvegan tar seg flott ut når det er pyntet til jul. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Sjøvegan tar seg flott ut når det er pyntet til jul. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Morten Mikalsen i Salangen Næringsforening håper årets julegate blir den beste noensinne. Men for å få det til trenger han mye hjelp. Derfor kommer han med en oppfordring til samtlige næringsdrivende til å stille opp på dugnaden i kveld.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Næringsforeningen er ansvarlig for at julegata kommer opp, og Morten Mikalsen ber alle medlemmene om å trekke på seg kjeledressen og stille opp. Også andre som har lyst til å hjelpe, er hjertelig velkommen. Så det blir julestemning på Sjøvegan i år også. Alle som har mulighet møter til dugnad utenfor

Sport1 i dag klokken 17.00.


Bedre enn i fjor?

Pyntingen av julegata pleier å være en hyggelig og sosial sammenkomst. - Jeg vil innstendig oppfordre alle om å stille opp, slik at jobben unnagjøres i en fei og vi kan tilby alle et attraktivt sentrum vi kan være stolte av, sier Mikalsen. - Vi kommer til å samle dekorasjonene på torget og ned mot havet til Rema1000 for å få litt trykk der, forteller Mikalsen, og oppfordrer samtidig bedrifter til å gjøre det beste ut av sine egne utstillinger. - Vi har brukt enormt mye penger og tid hvert år på å utvide og gjøre det bedre, sier Mikalsen og håper folk vil bli fornøyd med årets julegate på Sjøvegan.

Annonse