Annonse
Salangen-Nyheter

Mental Helse markerte start på sommerferie:

Kjell bak grillen

Gjestene var fornøyd med grillferdighetene til Kjell. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Gjestene var fornøyd med grillferdighetene til Kjell. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I går ettermiddag fyrte Kjell Tunheim opp grillen da Mental Helse arrangerte sin årlige grillfest. - Vi har hatt det siden 1998, og vi har det uansett vær, sier medlem Laila Tunheim.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Torsdag ettermiddag hadde Mental Helse i Salangen invitert sine medlemmer til grilling. Dette er en kjær tradisjon som foreningen arrangerer for å markere sommerferien. Det var ingen andre enn kokken Kjell Tunheim som var grillmesteren og tilberedte den gode maten. - Jeg koser meg bak grillen, å kunne kjenne den gode lukta, sier Tunheim til nettavisen. Selv om det var overskyet og kunne være tegn til regn var humøret oppe.  - Det kunne vært verre for å si det sånn, men været kan vi ikke gjøre noe med. Vi får bare ta det som det kommer, fortsetter Tunheim som koset seg bak grillen.

Uansett vær

Laila Tunheim smakte på kotelettene og hun kunne fortelle at de var både mør og god. - Det er jeg som har lært han Kjell opp, ler hun til nettavisen. Leder for Mental Helse i Salangen, Sissel Fjellstad sier at slike grilldager betyr mye for medlemmene. - De blir veldig glad av og ha et sted å møtes og være sosial. I tillegg er det flott at de stiller opp selv om det er dårlig vær, sier hun fornøyd til nettavisen.

Annonse