Salangen-Nyheter

2.plass på salangsværing:

- Kjempefornøyd og stolt

RAMFJORDEN: Sist helg var det bil-cross løp på Ramfjordmoen i regi av NMK Tromsø. Her deltok Sander Løvhaug fra Salangen og kom faktisk til A-finalen og sikret seg andreplassen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var en tydelig stolt og glad Sander Løvhaug nettavisen hadde telefonsamtale med forleden. - Dette er andre gang i år jeg er kommet på 2.plass. Første gang var i Bardu for 4 uker siden, så nå er det 1.plassen jeg satser på. Nå i helga på Ramfjordmoen, var det totalt over 70 deltakere og i A-finalen var vi 6 deltakere, sier Sander som syntes dette var veldig morsomt å oppleve

Artig sport

Salangen har ikke egen klubb enda, så kjørere herfra kjører for NMK Bardu. - Her i Salangen er vi 10 som utøver denne sporten, en sport som både er spennende og lærerik på den måten at man lærer å håndtere en bil. Det er snakk om blant annet G-krefter og ikke minst det å kjøre sikkert. Selv har jeg kjørt i 4 år nå og kjører en BMW 325 som er ombygd til formålet. Målet mitt blir å kjøre på Evenes den 5. september, som er et helt spesielt løp. Da er det snakk om Mesterskap Nord, så nå blir det å finjustere bilen til da og selvsagt håper jeg på førsteplassen om alt klaffer for meg, sier Sander. Hans far Ketil Magne Løvhaug er en god støtte og hjelpemann, noe som er veldig bra for det unge talentet.