Salangen-Nyheter

Gikk Reistadløpet for første gang:

- Kjempemorsomt å delta

Arianne Daleng (t.v.) og Andrine Daleng var godt fornøyd med årets omgang av Reistadløpet og ser allerede fram til neste års store skirace. FOTO: ALEKSANDER WALØR

RUSTADHØGDA: Reistadløpet i helga brakte med seg folk fra hele regionen og omegn som gikk den flotte skiløypa. Blant disse deltok søstrene Daleng fra Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Reistadløpet 2017 gikk av stabelen i helga. Mennesker fra hele verden samlet seg både for å oppleve det store skirennet på nært hold, og enda flere kom langveisfra for å delta. Derimot kom det også besøkende og deltakere fra nærliggende kommuner og viste en brennende engasjement for det årlige rennet, blant disse deltok søstrene fra Salangen, Andrine og Arianne Daleng på rennet. - Vi valgte å gå trim uten tid, så vi tok det som en rolig langtur. Det var fremdeles et tungt løp, men med flotte løyper, forteller søstrene fornøyd til nettavisen.

Første gang

Andrine Daleng har bygd seg erfaring om Reistadløpet, ettersom dette var hennes andre år på rad hun har deltatt på den store skikonkurransen, men for søsteren, Arianne Daleng var dette hennes første runde på Reistadløpet. - Det var kjempemorsomt å være med i Reistadløpet i år. vi traff masse kjentfolk, og det har vært kjempebra stemning hele helga, forteller Arianne til nettavisen, og legger til at de garantert blir å melde seg på til neste år også. - Melder vi oss på konkurransen med tid, blir det skikkelig konkurranse mellom oss. Da får vi se hvem som er best, sier søstrene og ler, og bemerker de skal være snille og greie i løypa og unngå juks. Søstrene legger til avsluttende at været var god hele veien, men at det kanskje ble litt for mye av det gode. - Det var veldig varmt mens vi gikk over fjellet, men det ble litt grått når vi kom tilbake og da var det godt å kunne kjøle seg litt ned, avslutter søstrene til nettavisen.

ANNONSE
Annonse