Salangen-Nyheter

Salangen IF Turn har gjennomført NNM:

- Kjempemorsomt!

SIF Turn har hatt en kjempeopplevelse på NNM i Bodø. Her er bilde fra åpningen av mesterskapet.

SIF Turn har hatt en kjempeopplevelse på NNM i Bodø. Her er bilde fra åpningen av mesterskapet.

SJØVEGAN: Det var rundt 20 utøvere fra Salangen IF Turn som tok turen til Bodø og Nord-Norsk mesterskap i helgen. – Det var kjempemorsomt, sier leder i SIF-Turn, Ragnfrid M. Karlsen til Salangen-Nyheter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var over 500 påmeldte deltagere, fordelt på turn Kvinner, turn menn, åpen klasse (show og oppvisning) og troppsgymnastikk. Konkurransen fant sted i Bodøhallen 12.-14. april, og Salangen IF Turn stilte med 20 utøvere i alderen 13-17 år.

God stemning

Utøverne reiste med buss til Bodø, i godt selskap med både foreldre, foresatte, reiseledere og trenere. Turen nedover var lang, mens hjemreisen gikk betraktelig raskere og bedre. – Det var så god stemning i bussen på vei hjem at vi til slutt måtte be utøverne slutte å synge, sier Karlsen til nettavisen. Utøverne fra kommunen startet hjemreisen like etter premieutdelingen på søndag.


Resultater

Salangen IF Turn stakk av med en delt 7. plass, 4. plass i show og en solid 3. plass i frittstående. – Vi er kjempefornøyde. Man ønsket jo selvfølgelig de aller høyeste plasseringene, men alt i alt var det kjempemorsomt og delta, forteller Karlsen. Hun sier videre at det var fullt hus i Bodøhallen, med mange deltakere og publikummere. - Selv om det var litt trangt på gulvet, satte ikke det noen stopper for arrangementet. Vi gjorde vårt beste, og vi kom hjem med en erfaring rikere, avslutter Karlsen.

Annonse