Salangen-Nyheter

På Fjellkysten:

Kjendiser til middag!

Absolutt spennende med så mange kjendiser samlet på en plass i nærmiljøet. FOTO: RAMIN HEIDARI

ÅBREKKA: Mandag inntok hele teamet til tv-programmet "71 grader nord" Fjellkysten gjestehus i Lavangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Hele 48 stykker hadde booket seg rom fra mandag til onsdag, mens kvartfinalen skal pågå i Polar Park i Bardu denne gangen. Utrolig spennende å ha så mange kjendiser samlet i den lille regionen vår.

Fjellkysten 

- I dag er hele “71 grader Nord” teamet her på Fjellkysten. Dette blir spennende. En unik mulighet for oss til å få vist fram hva vi har å by på her i Lavangen og i regionen forøvrig, sier Tor Lyngmo ved Fjellkysten gjestehus.

Hele hotellet er fylt med kjendiser i anledningen kvartfinale i 71 grader nord. FOTO: RAMIN HEIDARI

Reportasje

Vi forsøkte og få et intervju, og noen bilder av deltakerne. Det hadde vært morsomt å vite hva de syntes om å være her i regionen. Vi hadde mange spørsmål til de. Men før vi kom så langt, ble i stoppet av produksjonsansvarlig. Vi fikk ikke lov og intervjue noen av dem, da dette er opptak til en tv-serie. 

Det så ut som de hadde en flott middag på Fjellkysten. FOTO: RAMIN HEIDARI

Verdifullt

- Dette er kjærkomment og verdifullt da det er en kjensgjerning at det er svært mange som ikke kjenner til regionen vår og alt vi har å tilby her. Både for turister langveisfra og for folk fra andre steder i fylket blir vi lite synlige i konkurranse med Lofoten og Lyngen. Denne gangen er det annerledes, takket være Polar Park og deres unike opplevelser, blir kvartfinalen i denne sesongen av 71 grader Nord lagt til Polar Park. Vi gleder oss og ser fram til dagene med et sporty gjeng på besøk, sier Tor Lyngmo ved Fjellkysten Gjestehus.

Mange smil, og god steming preget deltakerne under mandagens middag på Fjellkysten. FOTO: RAMIN HEIDARI