Salangen-Nyheter

Uvær i regionen - men ikke i Salangen:

- Klager ikke på været

Brøytemannskaper fra Sjøvegan Maskin og Transport var i dag ute og brøytet fra tidlig morgen og utover dagen, for å holde veiene åpne. Foto: Jon Henrik Larsen

I Dyrøy kommune og i Senja kommune meldes det fredag om kaos i forbindelse med det det polare lavtrykket som har kommet inn over regionen siste døgn.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 18.12.2022 kl 02:00

Annonse

Men i Salangen har man ikke merket været på noe negativ måte. I nabokommunene har det både vært vind og masse snø. Da nettavisen var ute fredag morgen ved 07-tiden var det kontroll på brøytingen som pågikk av kommunens brøytemannskap og Sjøvegan Maskin og Transport.

- Nei, dette er ikke noe uvær og ikke noe å klage på. Det snør jo rolig ned, og snart er det jo jul, sa en de gående på gangfeltet i sentrum av Sjøvegan som nettavisen slo av en rask prat med.

Været utover fredagen

Da nettavisen tok kontakt med Værvarslinga for Nord-Norge kan de melde om at det utover fredag ettermiddag vil bli sørøstlig frisk bris og på kysten økende til stiv kuling hvor den også kan bli sterkere. Det polare lavtrykket blir å minke gradvis, men det går veldig sakte.