Salangen-Nyheter

25. gang i Bardu:

Klar for fylkeslekene

– For meg er det 10. gang jeg deltar, og synes dette er veldig gøy, sier Bente Synnøve Norbakken som her viser frem en imponerende medaljesamling. ARKIVFOTO

TENNEVOLL/SETERMOEN: Like sikkert som høsten nærmer seg, blir de årlige Fylkeslekene for funksjonshemmede arrangert i Bardu, fra 31.august til 2. september.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Også i år er det Troms fylkeskommune, Bardu kommune, Bardu IL og Setermoen svømmeklubb som ønsker deltakere og ledsagere velkommen til fylkesleker i friidrett, boccia og svømming for utviklingshemmede. Rammen rundt arrangementet er Bardus idrettsanlegg, der alle aktivitene vil foregå. - Ja jeg gleder meg veldig til fredag når fylkeslekene åpner. For meg er det 10. gang jeg deltar, og synes dette er veldig gøy. Selv skal jeg delta i 100 meter baneløp, kast liten ball, kast ball i kasse, boccia og svømming 25 meter bryst. For meg personlig handler det først og fremst å delta fordi jeg synes det er gøy, men det er jo også artig om jeg skulle være heldig å vinne noe, forteller lavangsværing Bente Synnøve Norbakken til nettavisen.

Ekte idrettsglede fra Team Lavangen; F.v.: Irene, Ove, Tor og Bente. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Trening

Av det nettavisen erfarer, gjelder det også her å være godt forberedt, som i all annen idrett. Deltakerne trener mye foran deltakelsen på fylkeslekene. - Det er klart at man må jo trene for å bli god. Men da jeg er lagleder hos oss, og jeg har vært syk, så har det desverre ikke blitt så mye trening. Men vi skal delta for det, for det viktigste er ikke å vinne men å delta. Kan jo nevne at i fjor så kom vi til kvartfinalen i boccia, så i år håper vi å komme til finalen. Boccia-laget vårt består av meg, Ove-Kristian, Irene Marie og Tor Arne, og vi bytter litt på å spille. I tillegg til å delta, så treffer jeg mange som jeg kjenner fra før, og det er kjempeartig og ser frem til det, avslutter Bente Synnøve Norbakken som gleder seg masse.