Salangen-Nyheter

Salangen Arbeiderparti:

Klar for markering

Leder i Salangen Arbeiderparti, Svein Strømseth ser frem til årets første mai markering som skal holdes i andre etasje av Lundbrygga, førstkommende mandag fra klokken 15:00. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I dag 1.mai klokken 15.00 blir det felles 1.mai- arrangement i Salangen. Dagen skal markeres i andre etasje på Lundbrygga på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

1. mai er arbeidernes internasjonale frihetsdag og i tradisjon tro skal dette markeres med en liten samling. I år legges markeringen til andre etasje på Lundbrygga og hovedtaler i år blir fylkesråd Willy Ørnebakk. - Vi hadde møte mandag i forrige uke hvor vi la planer for hvordan vi skal legge opp første mai markeringen i år. Vi har et samarbeid sammen med kommunene Lavangen og Gratangen om å dele på markeringen og i år er det vår tur, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til Lundbrygga mandag

1. mai fra klokken 15:00

. Det vil bli enkel servering med kaffe og litt å bite i, og i tillegg blir det en lokal appell i regi av Eliseus Rønhaug, forteller leder i Salangen Arbeiderparti, Svein Strømseth.