Salangen-Nyheter

Nye snøscootermodeller:

Klar for neste sesong

Jan Arne Bakkehaug viser hvor lett og velbalansert denne snøscooteren er. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SETERMOEN: Det var høy lyd, mye motor og lukten av eksos da Åsheim Maskin og Brødrene Bakkehaug inviterte til snøscooter- presentasjon på Tunesletta i Bardu forleden. Sammen viste de neste års modeller av Lynx og Ski-Doo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Flere interesserte var og se på presentasjonen. - Det var prøvekjøring av 2017- modeller som kommer til neste sesong. Dette er noe vi prøver å få til hvert år, vi har fått mange scooter-interesserte både langtreisende og lokalt, sier daglig leder Jan Arne Bakkehaug ved Brødrene Bakkehaug.

- Nå det er lurt

Åsheim Maskin var også tilstede på scootershowet for å vise frem sine nye modeller innen Lynx. Selv om sommeren ikke er mange månedene unna er Stian Åsheim sikker på at det er nå det er viktig å få tak i de nye modellene. - Det er lønnsomt å gjøre handelen nå, du forsikrer at du har en scooter til neste sesong. Tidligere har vi opplevde at kundene kommer i februar, men da var vi allerede fri for modellene, sier daglig leder Stian Åsheim ved Åsheim Maskin AS.

Stian Åsheim sier det er nå man bør sikre seg snøskutere for neste sesong. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Tid for scooter nå

Brødrene Bakkehaug viste ikke bare frem sine scooter-modeller fra Ski-Doo, men tenkte også på våren og hadde tatt frem ATV fra Can-Am. - Vi har fått inn sekshjulinger som mange anleggsfolk er fornøyd med. Vi har også mindre modeller som er ypperlig for gårdsbruk, til og fra hage, og litt i skogen. En ny firehjuling ligger fra 77.000 kr, og oppover. Sekshjuling vil selvfølgelig koste litt ekstra, avslutter Bakkehaug.