Salangen-Nyheter

Sesongens siste hjemmekamp:

Klar for revansje

SIF Fotball pleier å vise gode resultater når kampene spilles på hjemmebane, så dette blir garantert en seier. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

IDRETTSHEIA: I morgen lørdag kl. 14.00 spiller Salangen IF Fotball sesongens siste kamp. Kampen mot Tromsø-laget Skarp blir spilt på hjemmebanen til Salangen, og SIF-Fotball er klar for revansj.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Guttene i Salangen IF- Fotball er sugne for revansje etter to skuffende tap mot Skjervøy og Hammerfest. Nå på lørdag skal SIF-Fotball gjøre opp for seg når de møter Tromsø-laget Skarp på Idrettsheia for sesongens siste hjemmekamp. Salangen spiller på hjemmebane noe som har tidligere vist seg å være lovende, og kanskje de klarer å snu om tapet for å sikre seg andreplassen i en fabelaktig sesong. Lagkaptein Jørn Ivar Kroken sier at guttene er klarer for sesongavsluttningen. - Vi har hatt godt tak på Skarp de siste årene, men Skarp er et bra lag med mange gode spillere. Vi er ikke nervøse før kampen, vi er klar for revansje for å seire over Skarp, sier Kroken ovenfor nettavisen. Avslutningsvis håper Kroken at mange tar turen til Idrettsheia for en skikkelig fotballfest.

Kampen starter kl 14.00 lørdag 8. oktober på Idrettsheia!