Salangen-Nyheter

Salangen Høyre:

- Klar for valgkamp

Stortingskandidat, Regina Alexandrova, var på besøk på Salangen Høyres årsmøte. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Stortingskandidat, Regina Alexandrova, var på besøk på Salangen Høyres årsmøte. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen Høyre er klare for årets valgkamp. Torsdag, hadde lokallaget besøk av stortingskandidat Regina Alexandrova, hvor flere saker ble diskutert, blant annet rekrasjonskjøring med snøscooter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Torsdag hadde Høyres lokallag i Salangen besøk av stortingskandidat, på 3. plass i Høyres liste i Troms, Regina Alexandrova. - Vi snakket om mange lokale saker, som vil være viktig for Stortinget og for Høyres stortingsrepresentanter etter valget, sier Ronny Karlsen, ny leder i Salangen Høyre.


Snakket om lokale saker

Blant annet trakk Karlsen frem rekrasjonskjøring med snøscooter som en av sakene som ble diskutert på gårdagens møte. - I åtte år har vi sett ingen fremdrift i denne saken, men nå har de rødgrønne bestemt seg for å gå til ett nytt nivå. De vil la grensekommunene koble seg til det svenske og finske løypenettet, og sende enda flere over grensa, sier Karlsen til nettavisen.

En motivasjon

- Jeg synes det er flott at Regina tar seg turen til slike lokale møter. Det motiverer også oss som jobber med politikk lokalt til å fortsette arbeidet, fortsetter Karlsen, og presiserer at Høyre vil fortsette offensivt med jobbingen for en mer stabil og god kommuneøkonomi.

Mange saker lokalt

I valgåret 2013 kan Karlsen fortelle at Høyre lokalt også har mange saker som de vil jobbe videre mot de neste to årene til neste kommunevalg. - Vi ønsker å fortsette arbeidet med å få fjernet eiendomsskatten, barnehageavgiften, med flere. Vi vil også fortsette å jobbe for at innbyggerne i Salangen skal få en minst mulig del av regningen for den nye skolen, sier han.


Alternativt budsjett

Salangen Høyre la i kommunestyret før jul frem ett alternativt budsjett, som da ikke ble vurdert eller diskutert. - Høyre la frem ett alternativt budsjett i kommunestyret som ville gått i pluss. Det budsjettet var de andre partiene ikke en gang interessert i å diskutere, hvilket jeg finner det merkelig, spesielt når økonomien er så dårlig i kommunen som vi vet at den faktisk er.

Valgåret

I september avholdes det som kjent stortingsvalg. I den anledning forteller Karlsen at Salangen Høyre vil forsøke å få til ett lokalt arrangement. - Vi håper blant annet å kunne få stortingskandidater til det arrangementet, sier Karlsen til nettavisen, og forteller at mer informasjon om det arrangementet vil komme etterhvert.

Medlemmer

Karlsen håper å få enda flere medlemmer i lokallaget i løpet av de kommende månedene. - Det er ikke noe som er viktigere for ett parti eller ett lokallag enn å kunne spre sin politikk, og det koster penger. Hvis du sympatiserer med Høyre bør du absolutt melde deg inn i lokallaget, og støtte oss økonomisk. På den måten får vi spredt vår politikk ytterligere. Det er ingen forpliktelser, slik mange tror. Du trenger delta aktivt politisk, men bare det at du er medlem er en stor støtte. For å melde seg inn i lokallaget kan man enten ta kontakt med lokalstyret direkte, for eksempel på mail til meg selv på e-post ronny@mercur.as, eller på Høyres hjemmesider, avslutter Karlsen.

Annonse