Salangen-Nyheter

Ny låt fra Aili Teigmo:

Klar med sin andre låt

Den nye singelen heter Dance with Me. PRESSEFOTO: JUNE HELEN BJORNBACH.

Den nye singelen heter Dance with Me. PRESSEFOTO: JUNE HELEN BJORNBACH.

KARASJOK/SJØVEGAN: Aili er en 20 år gammel artist fra Finnmark. Hun startet artistkarrieren sin med å lage cover av kjente låter på YouTube, noe som resulterte i millioner av visninger, og nå har hun laget sin andre låt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I 2016 fikk hun mye oppmerksomhet på YouTube for sin cover av Alan Walkers låt "Faded”, som i skrivende stund nærmer seg 4,5 millioner visninger. Coveret førte til nye samarbeid med blant annet den Østerrikske DJ-duoen Darius & Finlay, samt den spanske DJen og produsenten Marsal Ventura. Samarbeidet med Darius & Finlay førte til 9 uker på topplistene i Østerrike, samt henholdsvis 21. og 34. plass på den østerrikske listetoppen. Låta “New Horizons” var også den offisielle låta til Lake Festival, Østerrikes største dance music festival. Deretter har hun utgitt sin første solo-release med sangen “Find Me”, som ble premiert med en live-opptreden på NRK.

Musikkvideo

Nå er 20-åringen endelig klar med sin andre låt, hvor teksten handler om dagdrømming/“wanderlust”. Et ønske om å oppleve alt, men på samme tid å bli holdt tilbake. Låta er produsert av amerikanske Albert Lee Pan (Alias “Folded Dragons”). Musikkvideoen er spilt inn i Los Angeles, med Yuanyuan Chen som regissør/ videograf og Julia Andersson som assistent. Låta er tilgjengelig på alle plattformer fredag 24. november 2017.

Annonse