Salangen-Nyheter

Z-interiør på Sjøvegan:

Klar til bursdagsfeiring

- Det blir langåpent hos oss på Z-Interiør på butikkens bursdag onsdag, forteller den strålende fornøyde butikkeieren. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Onsdag 15.november feirer butikken Z-Interiør på Sjøvegan hele 5 år. Dette skal markeres på behørig vis med gode tilbud og åpen butikk helt til kl 18:00. Kanskje det blir overraskelser også til noen kunder.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Opplegget rundt markeringen av at Z - Interiør har driftet i 5 år den 15. november, begynner å bli klart. - Det stemmer at vi faktisk har bursdag på onsdag, og det skal vi feire. Vi har ikke opplegget helt klart enda, men en ting er sikkert at en markering blir det. Vi skal blant annet ha butikken åpen til Kl. 18:00, og vi skal ha spesielle tilbud hele denne dagen, som vi kaller for jubileumstilbud. I tillegg så blir det kanskje noen overraskelser, så jeg ønsker alle våre gamle og nye kunder velkommen til Z Interiør spesielt denne dagen, men selvfølgelig andre dager også. Vi har alltid gode tilbud, avslutter Kari Rognsaa til nettavisen.