Salangen-Nyheter

130 Taekwon-do utøvere til Salangen:

Klare for mesterskap

Taekwon-do utøverne i Salangen hadde torsdag kveld siste finpuss på teknikkene før lørdagens regionmesterskap som finner sted i Salangshallen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Lørdag er det duket for regionsmesterskap i Taekwon-do inne i Salangshallen. Hit kommer omlag 130 utøvere i alle aldre, fra Bodø i sør til Nordreisa i nord.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I morgen, Lørdag skal nærmere 130 taekwon-do utøvere fra hele regionen samles inne i Salangshallen når det er klart for regionmesterskap. Trener for Salangen taekwon-do, Cato Sørensen ser frem til dette mesterskapet og møte gamle og nye utøvere. – Det er godt med påmeldte i år. Vi er nesten hundre i junior- senior klassen, og litt over tretti barn som skal være med å delta i dette mesterskapet.

Konkurrerer i to grener

Hit kommer det nå utøvere fra Bodø i sør til Nordreisa i nord. Det skal kjempes i to grener; sparring og mønster. – Mønster er innøvde teknikker hvor to og to går i lag og den som gjør det best vinner, mens i sparring telles det poeng. Etter lørdagens mesterskap blir det treningssamling på søndag, opplyser Cato Sørensen til nettavisen.