Salangen-Nyheter

Sesongstart for fotballen:

Klare for ny fotballsesong

Tore Ratkje står fremfor skryteveggen til Salangen IF-Fotball. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Sesongen er startet for Salangen IF-Fotball og banen på Idrettsheia står nå klar. - Våren er kommet og kortbuksa er på, sier Tore Ratkje til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For Salangen IF- Fotball har våren kommet, spesielt på Idrettsheia hvor det ikke er en enste snøflekk å finne. Banen må være klar allerede til 13. april når SIF-Fotball møter Finnsnes i den første ordinere runde i NM-cupen. Tore Ratkje er sikker på at de vil vinne over Finnsnes. - Det er ingen tvil om det, det er bra lenge siden vi har tapt mot Finnsnes, og vi har ingen planer om å tape denne gangen heller. Vi får bare håpe at været holder med det strålende været som er i dag, sier Tore Ratkje sportsansvarlig for senior ved Salangen IF-Fotball.

Stor Skrytevegg

Inne ved skryteveggen står Ratkje og beundrer de store prestasjonene. - Den kunne vært fire ganger så stor. Vi har måttet pakke bort en del premier.  I år ser sesongen veldig bra ut på seniorsiden og alderbestemt fotball. Vi har stor aktivitet og jeg trur vi kommer til å få en flott sesong med mange gode opplevelser, avslutter Ratkje til nettsiden.

- Når vi står ved siden av premieskapet som representerer historie, men det er alltid neste kampen som teller, sier Ratkje. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

ANNONSE
Annonse