Salangen-Nyheter

Nytt konsept på Donsebrygga:

Klart for stand- up aften

Erling Forsaa er konfransier på stand-up kvelden. Alle som er opptatt av stand-up show får nå muligheten den 12. oktober på ærverdige Hamnvik Handelssted.

HAMNVIK: Alle som er opptatt av stand-up show får nå muligheten den 12. oktober på ærverdige Hamnvik Handelssted, også kalt "Donsebrygga". Hele 4 personer kommer og underholder.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lørdag den 12. oktober blir det fullt trøkk på Donsebrygga i Hamnvik. – Det er jo artig å kunne få til noe aktivitet her i Hanmvik. Denne gangen tok Petter Ytterstad kontakt for å kunne komme til Hamvik og ha et stand-up show her. Jeg tente jo på ideen, og Ytterstad har med seg Silje Øverås Myre, Rolf Breimo, Terje Sørensen, men hva de vil presentere vet jeg lite om, men etter hva jeg forstår blir det masse moro, så dette gleder vi oss til. Jeg vet ikke enda om vi får til live musikk, men det er noe jeg jobber med, forteller hun som drifter Donsebrygga, Gunn Torill Dons.

Tre økter

Donsebrygga har jo ikke all verdens plass, men den rommer faktisk 100 personer. – Vi håper jo at det kommer masse folk, men plassen er begrenset til 100 personer. Det er jo slik at det er mulig å kjøpe biletter på Hoopla på nett, men det blir også billetter i døra når vi åpner Kl. 20:00. Selve showet begynner kl 21:00, og da blir det tre økter med pause mellom hver økt. Det blir også anledning å kjøpe forfriskninger i vår pub. Jeg gleder meg masse til dette, og håper vi får fulle hus til denne forestillinga, hvor stort sett lokale aktører fra Harstad-regionen og en fra Mo kommer med sitt utsøkte show, forteller Gunn Torill Dons til nettavisen.