Salangen-Nyheter

Vår også i klesbutikkene:

Kleo med vårklær

Lillian Fosli viser gjerne frem den fine og kule vårmoten som er kommet på Kleo. FOTO: VERONICA KLAUSSEN.

Lillian Fosli viser gjerne frem den fine og kule vårmoten som er kommet på Kleo. FOTO: VERONICA KLAUSSEN.

SJØVEGAN: Det er ikke bare ute vi får se tydelige tegn på at våren er på vei. Nå har også butikkene fått inn mye nytt. Nettavisen tok en tur innom Kleo AS på Strandsenteret for å sjekke ut vårnyhetene.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er veldig mye spennende å finne inne på klesbutikken Kleo. Nå har også de begynt å få inn vårmoten. Kleo har klær til både damer og herrer. Det er ikke bare klær de selger. De har alt fra vesker, sko, smykker til masse forskjellige skjerf. Du finner garantert noe som du blir å like. Det gjorde iallefall undertegnede.


Stort utvalg

- Jeg er kjempe fornøyd med den vårmoten som har kommet inn i butikken nå. Det er veldig mye ungdomsklær og smykker her også, forteller daglig leder Lillian Fosli til nettavisen. På veggen i manneavdelingen henger det et stort utvalg av ulike jeans. Det samme gjør det også på damesiden. Det er heller ikke noe negativt å si om alle skjerfene i ulike farger og mønster som henger på veggen. - Jeg håper at mange salangsværinger samt naboer fra andre kommuner i regionen kommer innom for en titt. For her er det litt for enhver smak, sier Fosli.

Disse flotte genserne henger flott plassert inne i herreavdelingen på Kleo Sjøvegan. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Annonse