Salangen-Nyheter

Hjelp Dina med å finne den nye sommerkjolen:

Klesbyttedag hos Kåre

Dina Bergseth Bay ønsker å arrangere klesbyttedagen nå på søndag. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Denne uka ønsker Dina Bergseth Bay (bilde) å holde søndagsåpent i kafeen da hun arrangerer Den Store Klesbyttedagen. På grunn av at det har vært få interesserte er hun redd for å måtte avlyse arrangementet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den Store Klesbyttedagen ble praktisk talt gjennomført i hele landet den 16.april, men på grunn av at Dina Bergseth Bay var mellom kafeer på tidspunktet fikk hun lov til å vente med arrangementet til hun var helt flyttet inn i nye lokaler. Det er Naturvernforbundet som arranger Den Store Klesbyttedagen sammen med Natur og Ungdom, Miljøagenten og Framtid i våre hender. - Naturvernforbundet ønsker å sette fokus på forbruket våres og at det er fult mulig med gjenbruk i stedet for å kjøpe nytt, forteller Bay, driver av kafeen Kåre på Kaia.

Byttelapper

Reglene for klesbyttedagen er enkel; lever maks 7 rene plagg til Dina i løpet av i dag og lørdagen. For hvert plagg du leverer inn får du klesbyttelapper som gir deg rett til å plukke ut andre plagg. - Jeg synes det er en veldig fin måte å bidra til å hjelpe miljøet. Så er jeg veldig glad i gamle ting, sier Bay og ler. Etter Bay skuffelse er det veldig lite som har kommet inn og hun har sagt i fra at hun trenger ti stykk for at hun skal holde åpent på søndag. - Blir vi færre blir arrangementet dessverre avlyst. Jeg håper at jeg kan finne den nye sommerkjolen, smiler hun avslutningsvis.

ANNONSE
Annonse