Salangen-Nyheter

Salangen- jente svømmer på Setermoen:

Knuste sine rekorder

Her blir Hanne Limo nummer 1 i sin årsklasse i øvelsen 100 meter rygg for kvinner. FOTO: KARIN SWART- DONDERS

Svømmestevnet på Setermoen i helga hadde deltakere fra hele Troms. Også Øvre Salangen var representert av Hanne Limo (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Svømmeklubber fra Narvik i sør til Tromsø i nord deltok på åpent stevne på Setermoen i helga. Hanne Limo (11) var den eneste deltaker fra Salangen. Hun bor i Øvre Salangen og er til daglig medlem i Setermoen svømmeklubb. Limo konkurrerte i øvelsen "Butterfly" for første gang, og forbedret sin personlige rekord i flere andre øvelser også. Blant annet kom hun på andre plass i 1999- årsklassen i øvelsen 200 meter fri for kvinner. Dermed knuste hun sin personlige rekord med mer enn 13 sekunder.



Kjempefin klubb

Hanne har drevet med konkurransesvømming i snart to år. To ganger i uka trener hun på Setermoen. Men hun begynte med svømmekurs så tidlig som i 2002. Det å kjøre datteren fra Øvre Salangen til treninga to ganger i uka, det er ikke vanskelig i det hele tatt, synes mamma Britt Limo. Hun roser Setermoen Svømmeklubb opp i skyene. - Siden tilbudet i Salangen er dårlig, så trener vi her. Svømming er en fin hobby. Det er en kjempefin klubb med flotte ungdommer. Og de arrangerer mange stevner, sier Britt, som også er hjelpetrener i klubben.



På bildet:

Britt Limo og datteren Hanne roser tilbudet til Setermoen Svømmeklubb. FOTO: KARIN SWART- DONDERS



Bestemannspremiene

Beste yngre junior gutt: Johannes Danielsen (1996), Setermoen Svømmeklubb, 1218 poeng

Beste yngre junior jente: Oda Bygdnes (1998), Harstad Svømmeklubb, 1716 poeng

Beste eldre junior gutt: Markus Jonassen (1992), Sørreisa Svømmeklubb, 1950 poeng

Beste eldre junior jente: Susann Bjørnsen (1993), Setermoen Svømmeklubb, 2423 poeng.