Salangen-Nyheter

Lundbrygga Pub:

Knutsen blir ny pubvert

Per-Willy Knutsen legger ned Fryseriet Pub på Medby, og inngår leiekontrakt med Sør Troms Museum om leieforhold på Lundbrygga Pub. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Det er nå klart at det blir en ny driver av Lundbrygga Pub fra 1.april. Dette er tidligere driver av Fryseriet Pub, Per Willy Knutsen. Han har nå skrevet leiekontrakt med huseier Sør-Troms museum.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I Salangen er man kjent for å sprenge grenser, nå også i forbindelse med etablering og oppstart av virksomhet. Torsdag ble det klart at Lasse Mortensen trekker seg som pubvert for Lundbrygga Pub på Sjøvegan. Årsaken var at det ble for arbeidssomt med full jobb hele uka og så drive pub i helgene. Mortensen ville ha litt mer familieliv, og ha fri i helgene. Dagen etter nyheten om avvikling av utestedet, kom nyheten om fortsatt virksomhet. Per-Willy Knutsen starter pubvirksomhet i lokalene fra 6.april i år.

Avslutter

Knutsen har tidligere driftet Fryseriet Pub på Medby, men er nå klar for nye utfordringer. -  Ja dette har gått utrolig fort, for nå er kontrakten undertegnet på leieavtale av Lundbrygga, foreløpig for ett år, og så får vi ta ting derifra. Jeg blir å legge ned Fryseriet Pub på Medby fra 1. april, og det er ikke noe aprilspøk, ler Per Willy. Han understreker at siste pubkveld på Medby blir lørdag 28. mars. På det nye utestedet hans på Lundbrygga blir han å starte med vanlige pubkvelder. - Jeg tror nok jeg vil forsøke å utvide å få til matservering og kanskje drifte dette på heltid, sier en entusiastisk Per-Willy til nettavisen.

Erfaring

Knutsen kan stolt se tilbake på flere års erfaring fra restaurant og kjøkkenvirksomhet. - Jeg vil ta kontakt med Mattilsynet og få råd om hvordan man kan lage til et godkjent kjøkken på Lundbrygga i tiden som kommer. En annen positiv ting jeg tar med meg fra Fryseriet Pub er de populære temakveldene og dart- klubben. Vi har jo landets nest største klubb her i Salangen, og skal faktisk sende fire personer til norgesmesterskap i dart i mars, forteller en glad Per-Willy til nettavisen.