Salangen-Nyheter

God grillmat ved Mental Helse:

Kokkekunstner på´n igjen

Grillmesteren, Kjell Tunheim var fornøyd med oppmøtet torsdag og for alle de vennlige tilbakemeldingene om maten han lagde ved Mental Helse. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Torsdag ettermiddag viste Kjell Tunheim ved Mental Helse sine grillferdigheter, som han gjør hvert år for å markere sommerens ankomst. Maten falt i god smak hos de inviterte som det gjør hvert år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Mental Helse har som en årlig tradisjon å "grille" inn sommeren. Kjell Tunheim sto igjen som grillmester og skapte den gode kveldskosen i går kveld, hvor medlemmer og spesielt inviterte kunne nyte den gode mat i form av både pølser i brød, hamburgere og koteletter med litt salat og béarnaise-saus ved siden av.  Den gode lukten av grillmat bredde seg fra bygget mens Tunheim sto ved inngangen til Mental Helse med mange gjester som gledet seg til å hive innpå grillmaten. - Vi har alltid mat til alle som kommer, og skulle vi gå tom lager vi alltid litt mer, sier Tunheim fornøyd til nettavisen.

Birger Bertinsen tok turen fra Ibestad til å nyte den gode grillmaten, og han kan fastslå til nettavisen at maten var nydelig. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Godt oppmøte

Undertegnende fikk prøve den velkjente grillmaten til Tunheim, og den beste beskrivelsen for den gode grillmaten er at den smakte helt utenom det vanlige på et positivt aspekteret. Flere var enige med det utsagnet. Blant annet Birger Bertinsen fra Ibestad som fikk prøve maten. Med munnen full var det tre velvalgte ord som kom ut. - Det er godt, sier Bertinsen med et smil. Været var heldigvis god på grillkvelden, og nå er det bare å glede seg til neste grill-omgang med kokkekunstneren ved Mental helse.