Salangen-Nyheter

Eksamensfest i Salangen:

- Kom og hør på oss!

Sangkoret Vårkvad skal i sammen med dirigent Arnt Bjørnar Eggen ha konsert i Salangen Kulturhus. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Sangkoret Vårkvad skal holde konserten «Hiv deg med» førstkommende søndag på kulturhuset i Salangen. Konserten er også en hjemmeeksamen for dirigenten Arnt Bjørnar Eggen fra Dyrøy i faget kordirigering.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Arnt Bjørnar Eggen er dirigent for sangkoret Vårkvad som arrangerer konsert i helga i Salangen kulturhus. Konserten er en eksamensfest for Eggen som skal ha hjemmeeksamen i kordirrigering. - Jeg gleder meg. Vi får med oss en spesiell gjest, Harald Bjørkøy som er en av Norges beste operasanger, vil ta turen oppover for å synge to sanger, sier Arnt Bjørnar Eggen til nettavisen.

Hiv deg med

Konserten på søndag vil ha et varierende repertoar. Eggen kan røpe at de vil blant annet spille noen av Ole Bremnes sine sanger. Eggen legger til at han gleder seg til å dirrigere konserten og han oppfordrer folk om å hive seg med. Eggen forteller videre at musikkinteressen kommer fra da han var liten. -  Jeg kommer fra en musikkfamilie i Trønderlag, og har spilt instrument siden jeg var fem år. Det var ikke før jeg kom på musikklinja på Heimdal i Trondheim før jeg ble introdusert til faget dirigering. Det syntes jeg var kjempemorsomt og har holdt på med det siden, avslutter Eggen til nettavisen.

«Hiv deg med» konserten er søndag 24. april kl 18.00 i Salangen kulturhus. Inngang kroner 100.