Salangen-Nyheter

Kom i form- lørdag:

Kommer du imorra?

Katrine Mari Nordgår gleder seg til i morgen lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Katrine Mari Nordgår gleder seg til i morgen lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I morgen lørdag 21. september fra klokken 15.00 til 18.00 inviterer Folkehelse Salangen og Katrine Marí Nordgård (bildet) til en livlig og artig treningslørdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nettavisen har tidligere skrevet om dette gratis treningstilbudet som skal være i Salangshallen nå på lørdag. - Dette kommer til å bli veldig gøy. Jeg håper folk stiller opp, forteller instruktøren Katrine Mari Nordgård med et smil.

For alle

Både kvinner og menn er velkommen til å delta på denne treningsøkten. - Selv om det kommer til å bli litt rumpevrikking og pupperisting, så ønskes alle velkommen, forteller en smilende Nordgård. Økten kommer til å bestå av to deler.-  Del en er dans, mens del to er styrketrening, informerer hun videre. Man trenger ikke være i god fysisk for å delta. - Man kan selvfølgelig ta pause etter behov. Man trenger heller ikke delta på begge øktene, hvis man ikke føler for det, sier instruktøren Nordgård.

Alle er hjertelig velkommen, sier Katrine hoppende glad. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Kom å vær med!

Oppmøte er klokken 15.00 i Salangshallen. Man starter en halvtime etterpå med dansetrening til populærmusikk og eksotiske rytmer. Etter dansetreningen vil det være en halvtimes pause. Klokken 17.00 starter styrketreningen av kroppens største muskelgrupper med egen kroppsvekt til musikk.

Jeg liker å se når folk er i aktivitet og samtidlig har det morro, sier Katrine. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Samarbeid

Hvis du er usikker på hva du skal ta med på en slik trening, så har Katrine svaret på det. - Det viktigste er vel en drikkeflaske og gode innesko. Det kan også være lurt å ta med ett lite håndkle. En fordel er også å ha lette og komfortable klær, forklarer hun videre. Dette er første gangen Katrine arrangerer en slik trening i samarbeid med folkehelseprosjektet i Salangen. - Det er de som har leid Salangshallen og stiller opp med frukt og sånt i pausen, avslutter hun.

Øystein Ånesen som er folkehelsekoordinator i Salangen kommune, synes det er kjempebra at Katrine tar initativet til en slik treningslørdag i hallen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Annonse