Salangen-Nyheter

Forhandlet med Salangen kommune:

- Kommunene er fornøyd

Lise Hansen ser frem til å fortsette og vise frem Salangen som reiselivsdestinasjon. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Lise Hansen ser frem til å fortsette og vise frem Salangen som reiselivsdestinasjon. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Visit Narvik reiser for tiden rundt i narvikregionen for å fornye samarbeidsavtalene med kommunene, og i går besøkte de Salangen kommune. - Vi har fått flere positive tilbakemeldinger fra kommunene vi har besøkt, inkludert Salangen, sier daglig leder Lise Hansen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Visit Narvik var i går i forhandlinger med Salangen kommune. De har tidligere hatt avtale med Salangen, og det var på tide å forhandle og diskutere innholdet for en ny avtale for 2017 med ulike reiselivsaktører. - Salangen har unike opplevelser, produkter og reiselivsbedrifter som vi ønsker å fremme. Vi ser at turistmen vil ta av de neste årene og da gjelder det å ta bit av kaka om hvordan vi skal forberede oss til det. Da har vi en dialog med næringene og da må det offentlige også på banene, sier daglig leder ved Visit Narvik, Lise Hansen til nettavisen.

Markedsansvarlig Morten Martinussen og daglig leder i Visit Narvik, Lise Hansen besøkte Salangen i går. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Viktig avtale

Hansen kan fortelle at de erfarer positive tilbakemeldinger til de nye forhandlingene og at en slik avtale er viktig for å gi et bedre tilbud til turistene. - Turistene tenker ikke kommune- eller fylkesgrenser. Turistene kommer for å oppleve ting og da er det viktig for oss å belyse hvor de ulike reisebedriftene finns i forhold til ønsket til turistmen, sier Hansen avslutningsvis til nettavisen.

Annonse