Salangen-Nyheter

Konge i ny lastebil

Daglig leder i Sjøvegan Maskin og Transport, Cato Sørensen (bildet) er stolt over firmaets nye stolthet, nemlig en Scania R480 lastebil.

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2009 kl 00:00

Annonse
Annonse

På bildet: 

Cato Sørensen er helt konge i den nye lastebilen til Sjøvegan Maskin og Transport.

Sjøvegan Maskin og Transport er et firma som hele tiden har behov for å kunne gjøre best mulig jobb til de som hyrer dem inn. Nå har firmaet fått en ny lastebil som har 480 hestekrefter og har opticruise, en form for automatgir. - Vi har fått montert høvelskjær under på ny-bilen. Vi skal også ha anledning for å ha plog på denne, sier Cato Sørensen til nettavisen. I tilegg kan også firmaet bruke maskinen til sandstrøing langs veiene.

På bildet:

 Den nye lastebilen til firmaet er både flott og stor på utsiden.


Også vanlig bruk

På sommerstid ønsker firmaet og bruke bilen til vanlig lastebilkjøring. - Det er en del ekstra finesser i tilegg til opticruice'en og rygge og vidvinkelkamera som er montert, sier Sørensen. Bilen ble kjøpt for at den andre 4-hjulstrekker lastebilen var blitt 10 år, og hadde gått en god del på kilometerstanden. - Vi har betalt ca. 1,8 millioner kroner for denne nye lastebilen. Så vi satser på å kunne gi best mulig til våre kunder, i tilegg til at vi tror at sjåførene våre blir veldig fornøyd med dette, avslutter Cato Sørensen.

Alle foto: Jon Henrik Larsen