ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Steffen, Håvard og Kristoffer inviterer:

Konsert på fjelltoppen

Den 18. april skal Steffen Masterbakk, Håvard Sæbø og Kristoffer Heggelund ha konsert på toppen av Sagvasstinden. De har bestilt godt vær, og ønsker alle sammen velkommen til å være med på en spennende og unik konsert.

SJØVEGAN: Den 18. april skal Steffen Masterbakk, Håvard Sæbø og Kristoffer Heggelund ha konsert på toppen av Sagvasstinden. De har bestilt godt vær og ønsker alle sammen velkommen til å være med på en spennende og unik konsert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangsduoen Håvard og Steffen har fått Kristoffer Heggelund med på laget for en meget spesiell konsert; 3 på topp. Her inviterer de tre musikalske kameratene til å være med på en topptur utenom det vanlige til Sagvasstinden. Konserten er helt gratis, foruten at man nok må forbrenne noen kalorier for å komme seg dit. – Man må gå på ski for å komme frem til konsertscenen, men det er en fantastisk fin tur opp dit. Vi har bestilt godt vær på denne dagen. I tillegg er det bursdagen min så jeg blir spesielt glad for alle som kommer på konserten da dette også blir min bursdagsfeiring, sier Håvard Sæbø til nettavisen.