Salangen-Nyheter

"Screenshot This" skal spille under ARN:

Konsert på taket

Screenshot This er et Post-Hardcore band som består av Trym Benjaminsen, Fredrik Fjærvoll, Martin Mikalsen og Solend Gunneriussen. FOTO: ØYVIND ARONSEN.

SJØVEGAN/MEDBY: Under Arctic Race of Norway skjer det mye spennende, og på taket av gammelbutikken ved Medby-krysset skal "Screenshot This" spille en åpen konsert for sykelistene og publikum.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Jefferson Airplane gjorde det, The Beatles gjorde det, og nå gjør Screenshot This det også; å spille konsert på taket. Under årets Arctic Race of Norway skal Senja-bandet Screenshot This spille på taket av det nye lokalet til Aktiv-IT ved Medby-krysset. Gitarist Fredrik Fjærvoll, som forøvrig jobber for Aktiv-IT, forteller at det var hans sjef som tilbydde bandet denne unike muligheten for å skape litt ekstra liv under Nord-Norges største idrettsarrangement. - Vi takket selvfølgelig ja til å spille på taket mens sykkelrittet går forbi, jeg kan knapt tenke meg en bedre måte å få promotert bandet på, forteller gitaristen.

Ny låt og endringer i bandet

Under konserten skal "Screenshot This" spille låter fra både albumet og EP'en sin, i tillegg til en helt ny låt som aldri har blitt spillt offentlig før. Ettersom det i den siste tiden har vært litt endringer internt i bandet har dette ført til at de har vært nødt til å tilpasse sangene litt, men Fjærvoll understreker at dette ikke går negativt ut over sounden deres. - Det er litt forandringer i bandet ettersom vår andre gitarist, Martin Mikalsen har måtte overta slagverket etter at vi mistet trommeslageren vår for noen uker siden. Vi har måtte tilpasse låtene til en gitar, men vi står ikke noe svakere av den grunn, sier Fredrik Fjærvoll til nettavisen.