Salangen-Nyheter

Grana har kommet opp:

Koselig for de eldre

Det ble en flott julegran i år også på SABE. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Ved hjelp av Sjøvegan Byggevare har Salangen Bo- og Eldresenter fått opp julegrana. - Beboerne og ansatte synes det er koselig å kunne ha en julegran på utsiden, sier initiativtaker Hanna Enoksen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

For andre året på rad sponser Sjøvegan Byggevare julegrana til Salangen Bo- og Eldresenter (SABE) etter at initiativtaker Hanne Enoksen etterspurte om en julegran til beboerne. Ronny Dørum ved Sjøvegan Byggevare sier at årets gran er litt større enn fjorårets og er hentet i fra eiendommen til Tor Arne Cruickshank . - Dette er en god ting vi gjør for de eldre. Vi kan nesten si at det har blitt en tradisjon ut av dette, sier Dørum til nettavisen.

- Komme i julestemning

Hanna Enoksen sier at beboerne på SABE synes det er veldig koselig å kunne ha en julegran rett utenfor stuevinduet. - Tidligere har det ikke alltid vært enkelt å skaffe en julegran, og det er flott at Sjøvegan Byggevare kan hjelpe oss med dette, nevner Enoksen og legger til at nå er det bare å vente på tekniske avdeling i kommunene som skal pynte den opp.