Salangen-Nyheter

Coop Uka markeres i Salangen:

Koselig medlemskafé

Det var en nydelig kake som ble servert medlemmene og kundene på Coop Prix denne tirsdagen. FOTO: CAMILLA FINVIK.

SJØVEGAN: Coop Uka er i gang ved Coop Prix på Sjøvegan. Som en del av programmet, arrangerte Coop Nord medlemskafé inne i butikken. Ved å synliggjøre Coops egenart og særpreg skal kjeden bygge tillit og godt omdømme, noe som ble godt mottatt blant kundene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Coop Uka går i disse tider av stabelen på Sjøvegan. Butikksjef i Coop Prix, Agnar Fossbakk, forteller at det er gøy å gjøre litt stas på medlemmene og kundene. - Coop har en unik plass i varehandelen der vi er annerledes som en medlemseid organisasjon som deler overskuddet, oppsummert i slagordet ”Litt ditt”. Coop Uka gir oss mulighet til å vise hva Coop står for, sier Agnar videre.

Ledelsen representert

Agnar Fossbakk hadde besøk av Bernt-Leidulf Bergholt, driftssjef i Coop Nord i butikken denne tirsdagen. - Det er viktig å møte medlemmene og deleierne våre der de er, nemlig ute i butikkene, sier Bergholt. - Jeg og Agnar ønsket å være tilgjengelig for spørsmål. Samtidig er det jo avgjørende for oss at vi får tilbakemeldinger fra våre kunder og medlemmer, forteller han videre.

Det var virkelig et kunstnerisk fruktfat inne i butikken. FOTO: CAMILLA FINVIK

God stemning

Coop Prix hadde mye å by på under medlemskafeen. Grillmat og hjemmelaget potetsalat fra Dyrøy mat, kaffe, kake, juice, og et kunstnerisk fruktfat for å nevne noe. Det var også denne gang fylt en stor handlekurv full av fristelser. Den som tipper summen nærmest verdien på innholdet i kurven, kan pakke med seg alle matvarene hjem. Coop Uka vil også bli markert på Setermoen, Bardufoss og Finnsnes. Man vil ha muligheten til å komme med innspill, spørsmål, samt slå av en prat med butikksjef og representant fra ledelsen i Coop Nord alle plassene. - Eller du kan sette deg ned for å slappe av med en varm kopp kaffe, avslutter Bergholt med et smil.

Dyrøymat var også representert under Coop Uka. FOTO: CAMILLA FINVIK.