Salangen-Nyheter

Russen er klar:

Krabbing langs veien

Aurora Walle Baardsen ser mest frem til sammenkomsten mellom venner og medelever under russetiden. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Russepresidenten Aurora Walle Baardsen sammen med medrussen står klare for å feste og ha det artig nå som russetiden står på dør. Baardsen nevner at flere vil observere russen på alle fire nedover Sjøvegan-sentrum i de kommende dager.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Den årlige folkefesten for ungdommene og unge voksne står på tur når russetiden settes i gang for fullt. Russepresidenten ved Sjøvegan videregående skole Aurora Walle Baardsen er spent for årets russetid. - Etter 1. mai vil vi ha dåpen, og utover det blir det en del fester og mye artig i lag, sier Baardsen til nettavisen. Foreløpig nevner hun at det er ikke mye som er planlagt enda, men hun håper på å få samlet hele gjengen.

Krabbe fra skolen til Narvesen

Av russeknuter kan Baardsen nevne en som omhandler å krabbe fra skolen og helt til Narvesen. - Jeg skal prøve å få gjennomført så mange som mulig. Blant annet den der vi må bade før 1. mai, og da skal vi prøve å få med oss så mange som mulig og skape litt ekstra sprell, fortsetter hun. Hun sier at det er viktig at russen skal ta vare på hverandre for å skape en minneverdig skoleavslutning.